Over ons

Denken in oplossingen is de slogan. Maar wie is de drijvende kracht achter het bedrijf? Dat is Bauke Dijkstra. Bauke begon in 1995, nadat hij zijn middelbare school had afgemaakt, met de opleiding Werktuigbouwkunde. Hij had inmiddels al een jaar gewerkt bij een landbouwmechanisatiebedrijf. Toen hij begin 1999 het theoretische deel van de opleiding Werktuigbouwkunde met succes had afgerond, wachtte er voor hem een nieuwe uitdaging. De oversteek naar Australië voor een werkstage van een jaar. Werken, leren en wat van de wereld zien, de droom van elke jonge man. 

In 2000 kwam Bauke terug en startte met de opleiding tot 1e monteur landbouwmechanisatie. In 2001 werd hiervoor het diploma behaald. Eind 2002 ging hij zich ontwikkelen in een heel andere richting, hij ging werken in de hydrauliek bij een technische groothandel, die de beschikking had over een eigen werkplaats.

Bauke werd hier natuurlijk in eerste instantie, gezien zijn opleiding, ingezet als monteur, maar werd na anderhalf jaar sleutelen voornamelijk verantwoordelijk voor de volledige in- en verkoop van hydraulische componenten. Dáár lag zijn kracht! 

In bijna tien jaar tijd heeft hij een enorme product- en marktkennis opgebouwd en daardoor was de stap om voor zichzelf te beginnen niet meer dan voor de hand liggend. In 2011 was hij er klaar voor en hydrauliekonline.com werd geboren, een bedrijf gespecialiseerd in hydraulische tandwielpompen en snelkoppelingen. Maar ook voor alle andere hydraulische componenten bent u bij hydrauliekonline.com aan het goede adres! Al na de eerste jaren groeide het bedrijf uit haar jas. Na een aantal verhuizingen is hydrauliekonline.com verplaatst naar een nieuwe, centraal liggende, locatie met een moderne werkplaats waar de meest voorkomende pompen en snelkoppelingen op voorraad liggen en waar tevens de mogelijkheid bestaat tandwielpompen op maat te laten (na)maken.

Geen vraag is te gek, geen uitdaging te groot. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, dan hebt u het nog niet bij hydrauliekonline.com geprobeerd. Waar veel bedrijven in de hydraulische wereld nog conservatief zijn en vast zitten in hun oude gebruiken, afspraken en denkwijzen, daar zorgt hydrauliekonline.com al sinds 2011 voor een frisse wind. 

Het is een bedrijf dat meedenkt met zijn klanten en waar met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Dat betekent dat er altijd een oplossing binnen handbereik is.  Want op het gebied van hydraulische tandwielpompen en snelkoppelingen heeft hydrauliekonline.com alle kennis in huis om voor u het juiste antwoord te vinden. Uit voorraad, en als het echt bijzonder is: op maat gemaakt.

Hydrauliekonline.com heeft financiering ontvangen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) teneinde de ontwikkeling van een slimme tandwielpomp.