06 26 79 32 02

Over hydrauliekonline

 

Denken in oplossingen. Het is de slogan die Bauke Dijkstra, de oprichter van hydrauliekonline, op het lijf geschreven is. Met zijn verregaande product- en marktkennis is hij in de zomer van 2013 zijn groothandel, distributie- en online retailwinkel begonnen in hydraulische componenten. Een keuze die voor de hand lag, gezien de geschiedenis van Bauke.

Bauke begon in 1995, nadat hij zijn middelbare school had afgemaakt, met de opleiding Werktuigbouwkunde. Inmiddels had hij al een jaar gewerkt bij de Firma Brak, een agrarisch loonbedrijf. In 1994 vervolgde hij zijn carrière bij de firma Weidenaar, waar hij zich bezig hield met landbouwmechanisatie. Toen hij begin 1999 zijn opleiding Werktuigbouwkunde had afgemaakt, stopte hij na vijf jaar trouwe dienst bij de firma Weidenaar. Niet omdat hij het er niet meer leuk vond, maar omdat hij een nieuwe uitdaging aanging: hij ging een jaar naar Australië voor een werkstage! En daarbij was een stukje van de wereld zien natuurlijk mooi meegenomen!

In 2000 kwam Bauke terug en begon meteen weer bij de firma Weidenaar. Daarnaast startte hij met de opleiding als 1e monteur landbouwmechanisatie. In 2001 haalde hij hiervoor zijn diploma en eind 2002 begon Bauke zich te ontwikkelen op een heel ander vlak: hij ging werken in de hydrauliek bij een technische groothandel met eigen werkplaats.

Bauke werd natuurlijk ingezet als monteur, maar na anderhalf jaar sleutelen werd hij voornamelijk verantwoordelijk voor de volledige in- en verkoop van hydraulische componenten. En dat ging hem goed af! In tien jaren tijd heeft hij een enorme product- en marktkennis opgebouwd, wat hem mede ertoe heeft bewogen om voor zichzelf te beginnen.

Veel bedrijven in de hydraulische wereld zijn conservatief. Zij zijn vastgeroest in oude gebruiken, afspraken en filosofieën. Daar is Bauke in zijn tien jaren ervaring wel achter gekomen. Hydrauliekonline wil zorgen voor een frisse wind! Een jong, fris en nieuw bedrijf dat openstaat voor hedendaagse technieken en het nieuwe ondernemen. Hydrauliek 2.0. Sterke merken tegen concurende prijzen. Verregaande productkennis en nooit te beroerd om een stap extra te zetten. Denken in oplossingen is niet slechts een lege belofte, het is de drijvende kracht achter hydrauliekonline. Geen vraag is te lastig en geen product is te moeilijk. Als we het niet hebben, dan gaan we het vinden. En als we het niet kunnen vinden, dan gaan we het maken. U kunt ons altijd bellen en mailen. En langskomen is natuurlijk helemaal aan te raden. Dan kunt u direct kennismaken met Bauke. Hij vertelt maar al te graag over zijn plannen! Bauke is trotse vader van twee dochters en een zoon.

CTA